Tähelepanu! Alates 01.08.2024 tehtavatele vaimse tervise teenuste broneeringutele uued hinnad!
Tagasi
Tervis

Erikursus: Trauma

Erikursus: Trauma Ühel hetkel puutub iga inimene oma elus kokku enda või kellegi teise traumaga. Trauma on emotsionaalne reaktsioon kohutavale sündmusele. Traumad võivad olla füüsilised või psüühilised, isiklikud või kollektiivsed. Traumareaktsiooni võib tekitada nii õnnetus, vaimne vägivald, suhte purunemine, sõda, vägistamiskogemus, looduskatastroof ja veel palju muud. Mõned traumakogemused on nii sügavad, kaitstud või peidetud, et […]

26/09/2023

Erikursus: Trauma

Ühel hetkel puutub iga inimene oma elus kokku enda või kellegi teise traumaga. Trauma on emotsionaalne reaktsioon kohutavale sündmusele. Traumad võivad olla füüsilised või psüühilised, isiklikud või kollektiivsed. Traumareaktsiooni võib tekitada nii õnnetus, vaimne vägivald, suhte purunemine, sõda, vägistamiskogemus, looduskatastroof ja veel palju muud. Mõned traumakogemused on nii sügavad, kaitstud või peidetud, et inimene ei pruugi olla neist teadlik, kuid tema elukvaliteet võib seetõttu tugevalt kannatada.

Algav kursus võtab lahti trauma olemuse ning aitab mõista psüühika toimimist nii trauma olukorras kui selle järgselt. Kursuse eesmärk on saada teadlikumaks traumadest ning õppida end ka traumaolukordades hoidma. Kursus annab ülevaate, kuidas traumadega toime tulla ning traumadest terveneda.

Kursus toimub 5 korral teisipäeviti, pikkusega 1,5h!

17.10 Trauma olemusest (totaalkaitse, dissotsiatsioon, projektsioon, fantaasia, projektiivne id)
24.10 Traumade kaardistamine, erinevad traumad
31.10 Trauma mõju ja tagajärjed psüühikale
07.11 Traumast tervenemine
14.11 Teraapiad traumade korral

Kurususe hind: 100 euri, ühe korra hind 30 euri

Koha kursusel tagab ettemaks. Broneerimiseks vajuta siin broneerin koolitusele, kirjuta info@vivliving.ee või helista numbril +372 53326721.

Kursuse toimumise aeg ja koht: kl 17.30

Kursuse läbiviija: Kristjan Puusild, psühholoog

Loe ka muid uudiseid